Parterapeuterna Stockholm

Välkommen till Parterapeuterna Stockholm!

Hos oss erbjuds ni en trygg plats för att undersöka utmaningar i er relation för att förbättra kommunikationen, minska konflikter, hantera ett belastande livspussel eller hitta konstruktiva vägar ur destruktiva mönster. När vi hamnar i låsningar med de människor som står oss allra närmast kan det vara extra svårt att lösa dem på egen hand, man kan behöva hjälp att öka förståelsen både för sig själv och den andra i relationen, att förstå sin relation ur nya perspektiv.

Vi arbetar med många olika par- och familjekonstellationer och i familjerådgivningen kan målsättningen för den som söker hjälp variera. Genom samtal ger vi möjlighet att utforska och närma oss familjen/parets önskan att bevara och stärka relationer. Men även om man har bestämt sig för att gå skilda vägar är familjerådgivning en bra form att fortsätta kommunicera.

För par som vill arbeta med sin relation med en större fördjupning än vad familjerådgivningens ramar medger, erbjuder vi även privat parterapi. Det går bra att kontakta någon av oss direkt via telefon eller mejl.

Familjerådgivning erbjuds av alla kommuner i Sverige till ett subventionerat pris. I flera kommuner är det också möjligt att boka tid för andra familjerelationsproblem mellan vuxna samt för syskon eller föräldrar med vuxna barn. Kommunerna anger pris och antal samtal som subventioneras.